ALTRES SERVEIS

Completa la teva experiència a la Gran Cadi Challenge

20
€/tota la ruta

LLOGUER DE GPS

La ruta del Camí de Ronda® discorre per diversos corriols, camins i senders la majoria dels quals estan degudament senyalitzats. Al seu torn, cada any es recuperen nou…

 

40
€/persona

NETEJA DE MAILLOT

A l’arribada a cada hotel ens entregues la teva roba que utilitzes durant la ruta i te la rentem cada dia.

 

25
€/persona

DINAR FINAL RUTA + PISCINA

Al finalitzar la ruta et mereixes el millor. Et proposem pendre un bany a la piscina amb zona del mateix Restaurant on podrem degustar els millors productes locals del Berguedà, cuinats amb molta tradició i amb racions abundants.

 

25
€/persona

NETEJA BICICLETA 

Cada dia netejem la teva bici a fons perque amb productes eco que garantitzen la màxima protecció dels teus components i el màxim respecte al medi ambient.

 

500
€/video

REPORTATGE DE VIDEO 

Si vols un record inolvidable d’aquesta travessa amb els teus amics us fem un seguiment de video durant els 4 dies de la ruta, enregistrarem una gran varietat d’imatges, no només pedalant, i aconseguiremun video simpàtic que sense cap dubte srà un gran record per tots vosaltres.

 

50
€/massatge

MASSATJES 

Vols recuperar les teves cames com si fos el primer dia de ruta? o tens alguna dolencia puntual i necessites el serveis d’un fisioterapeuta? Farem tots els possibles per tal puguis gaurdir de la ruta amb les millor sensancions.